

## SHCP Mental Health Collaborative Board Meeting

## **Agenda**

Date: Thursday 19<sup>th</sup> November 2020

**Time:** 10.30 am - 12.30 pm

Location: Microsoft Teams meeting

Chair: Sam Allen

Time	Item ref	Item description	Lead	Action	Paper
<b>10.30 am</b> (5 mins)	1.	Welcome     Introductions and apologies     Conflicts of interest	Chair		
<b>10.35 am</b> (5 mins)	2.	Minutes of the last meeting and actions log	Chair	For sign off	1. Minutes 24/9/20 2. Actions log
<b>10.40 am</b> (25 mins)	3.	Sussex B.A.M.E Disparity Programme - Reducing MH Inequalities for BAME Workforce and Communities	Tanya Brown- Griffith	For information, discussion and action	3. BAME Disparity Programme presentation
<b>11.05 am</b> (10 mins)	4.	Work and Health Report	Kate Bones and Saxon Chadwick	For information and discussion	4. Work and Health presentation
<b>11.15 am</b> (10 mins)	5.	Equality and Health Inequality Impact Assessment Screening - Sussex MH Transformation Programme	Charlotte Clow	For sign off	5. Revised EHIA
<b>11.25 am</b> (10 mins)	6.	Urgent Care Hub model	Martin Packwood, John Child	For sign off	6. Briefing on Urgent Care Hubs
<b>11.35 am</b> (5 mins)		Break			

<b>11.40 am</b> (5 mins)	7.	Chair's report	Chair	For information and discussion	7. Chair's report
<b>11.45 am</b> (20 mins)	8.	Service User and Carer Engagement Deep Dive	Jane Lodge, Louise Patmore, Liz Holland	For information and discussion	8. SUCE presentation
<b>12.05 pm</b> (10 mins)	9.	Place based updates	Lola Banjoko, Pennie Ford, Jessica Britton	For update	9. Place based updates
<b>12.15 pm</b> (10 mins)	10.	Programme reporting  Items for escalation from the Partnership Executive  Finance report	Charlotte O'Brien, Sally Flint	For assurance	10. Partnership Executive Report 11. Finance report 12a-f. Exception reports from key groups
<b>12.25 pm</b> (5 mins)	11.	Close	Chair		

Next meeting: Thursday 21<sup>st</sup> January 2021, 2.30 - 4.30 pm, Microsoft Teams meeting